Oproep voor het schoonmaken van de Geurtssprengen

Schoonmaken sprengenOp zaterdag 12 december nodigen wij de liefhebbers van beken en sprengen uit om ons te komen helpen met het schoonmaken van de prachtig gelegen Geurtssprengen in het Willemsbos.

Twee keer per jaar worden de Geurtssprengen schoongemaakt waarbij vooral dode takken en bladeren worden verwijderd. Dit is noodzakelijk om de sprengen en beken in stand te houden. Vandaar deze oproep om ons ook deze keer weer te komen helpen.

Wij verzamelen ons op zaterdag 12 december om 9.00 uur op de hoek Europaweg-Hoog Buurloseweg, bij het friettentje rechts het fietspad op. Hier kan de auto of de fiets ook geparkeerd worden. Na de koffie gaan we gezamenlijk het bos in om aan de schoonmaak te beginnen. We verwachten om 12.00 uur klaar te zijn. De familie Geurts, waarnaar de sprengen hier vernoemd zijn , trakteert ons op koffie en broodjes.

Neem laarzen (hoge) mee en warme sokken en indien mogelijk een hark of greep. Wij beschikken zelf ook over enkele fijngetande grepen met lange steel om het blad en de takken uit de sprengen te halen.

In verband met de consumpties stellen wij het op prijs als u uw naam even per e-mail of telefoon opgeeft. Per e-mail: kuipers.coby@gmail.com Geeft u zich liever telefonisch op of heeft u nog vragen? Bel dan Herman Geurts, tel: 06-13280437 of Coby Kuipers, tel: 055-5338436

Commissie Water van de Dorpsraad

Geef een reactie

*

12 + achttien =