Vacatures Buurtvertegenwoordigers

De Buurtvertegenwoordigers zijn onder andere de ogen en oren van de Dorpsraad in de Ugchelse buurten en vervullen op die manier een aantal belangrijke taken voor de dorpsgemeenschap. Daarbij is het natuurlijk logisch dat met hoe meer personen je bent, je ook meer ziet en hoort en daarom ook meer van betekenis kan zijn.
Mede vanwege het stoppen van één van onze buurtvertegenwoordigers is de groep op zoek naar versterking.

Heeft u interesse om iets van uw vrije tijd te spenderen aan het wel en wee van uw woonomgeving, of wilt u daar iets meer over weten, stuur dan een mailtje naar harry7339@live.nl. Even bellen kan (’s avonds) ook: 5333187.

Meer informatie over “Buurt vertegenwoordiging” vindt u op dorpsraadugchelen.nl/dorpsraad/commissies/buurtvertegenwoordiging/.

Wij horen graag van u!

Geef een reactie

*

13 − zes =