Een nieuwe rubriek: De speciale boom

Er staan veel bomen in Ugchelen wat ons dorp heel aantrekkelijk maakt. Het “groene” karakter van Ugchelen is vaak het meest geroemde aspect als reden voor een fijne leefomgeving.

Is er een boom die juist voor U extra belangrijk is? En wilt u de reden daarvoor met ons delen?

De commissie Groen van de Dorpsraad is op zoek naar de speciale bomen in Ugchelen. Een boom die voor u een bijzondere betekenis heeft. Bijvoorbeeld een boom die is gepoot voor een speciale gebeurtenis. Of de boom waar je zo heerlijk onder kunt zitten. De boom (of bomen) met het verhaal willen we gaan publiceren in de nieuwe rubriek “De speciale boom” in de Bron en natuurlijk op de website van de Dorpsraad in de rubriek “De speciale boom”.

We willen graag een verhaal van maximaal 300 woorden met een foto van de boom. Het verhaal vertellen mag ook, dan wordt het verhaal voor u opgeschreven en de foto kan ook voor u worden gemaakt.

We hopen veel verhalen te ontvangen. Dit om het belang van bomen voor Ugchelen extra te benadrukken maar ook om duidelijk te maken wat deze ene boom betekent voor een inwoner van Ugchelen! Doet u mee?
Reageer via email wilma.pothoven@gmail.com of bel 5337700.

Geef een reactie

*

2 × 5 =