30km in Ugchelen

Na de recente aanpassingen aan de Ugchelseweg is Ugchelen bijna geheel een 30 km-zone geworden. De Dorpsraad heeft er bij de Gemeente op aangedrongen om op het gebied van bekendmaking en handhaving sterk op te treden. Inmiddels heeft de Dorpsraad ook via publicaties in de Bron en op de website de bewoners geïnformeerd over deze nieuwe verkeersmaatregel. Om de bewustwording te vergroten is er op de Ugchelseweg een snelheidsdisplay geplaatst. Zo’n display blijft 3 maanden op één plek actief, daarna wordt hij in overleg met de Dorpsraad in een andere straat aan een lantaarnpaal bevestigd.
Wilt u in uw straat de bewustwording op het gebied van 30 km rijden vergroten, meld dit dan aan bij de Dorpsraad. In overleg met de Gemeente stelt de Dorpsraad hiervoor een planning op.

Geef een reactie

*

14 + 10 =