Ugchelen doet het: samen!

Zaterdag 26 september staken 25 vrijwilligers de handen uit de mouwen om zwerfvuil op te halen in en om Ugchelen.

Na een kop koffie/thee met wat lekkers erbij in café Back in Town, ging men op pad naar een van te voren bekeken plek waar het één en ander aan zwerfvuil geraapt kon worden. De auto met aanhangwagen met coördinator Jan Visser kreeg het gelukkig minder druk dan voorgaande keren. Er werden zo’n 35 vuilniszakken gevuld, met name in het buitengebied. De adoptie van gebiedjes in Ugchelen werpt duidelijk vruchten af.

Rond 12.15 uur verzamelde een ieder zich weer bij Back in Town voor een lekkere kop soep en lekker klaar gemaakte broodjes. Tijdens de lunch werd geëvalueerd hoe het zwerfvuil verzamelen nu gaat. Naast de adoptie was bij de deelnemers toch de voorkeur om de halfjaarlijkse actie te handhaven.

Het was weer een gezellig gebeuren. De volgende “zwerfvuilactie” wordt gehouden op zaterdag 26 maart 2016.

Geef een reactie

*

5 × vier =