Schoonmaakactie Sprengkoppen Winkewijert

Aan de Richtersweg ligt een mooi stukje bos met diepliggende sprengkoppen waar de hondenliefhebbers graag hun honden uitlaten en veel kinderen graag dammetjes bouwen. Tineke Weidema wil graag deze sprengkoppen samen met anderen schoonmaken en heeft zich om die reden aangemeld bij de Commissie Water van de Dorpsraad Ugchelen. Zij gaat het schoonmaken van deze sprengkoppen coördineren en heeft hiervoor toestemming gekregen van het Waterschap Vallei en Veluwe en van de eigenaar van het bos, dhr. De Kruijf.

Op zaterdag 24 oktober gaat deze schoonmaakactie van start en de scouting heeft toegezegd haar te komen helpen. Wij doen verder een oproep aan al onze vrijwilligers en andere belangstellenden om ons te komen helpen om deze klus te klaren.
En woont u in de buurt van deze sprengkoppen dan komt u toch ook?

Datum: zaterdag 24 oktober van 9.00 tot 12.00 uur. We verzamelen om 9.00 uur bij het gebouw van de Scouting, Hulkestein 45. Parkeerruimte voor de auto is hier beperkt. Mocht hier geen ruimte zijn dan kunt u aan de Richtersweg parkeren.
Nodig zijn: rubber laarzen, werkhandschoenen, een hark of greep. Wij brengen zelf ook nog enkele grepen mee. De dorpsraad Ugchelen zorgt voor koffie en iets te eten.

Opgeven bij de Commissie Water van de Dorpsraad.
Tineke Weidema, tel: 055-5331135 e-mail: tineke.weidema@gmail.com of
Herman Geurts, tel: 06-13280437

Geef een reactie

*

vijf × een =