Energiebesparing in Ugchelen: het tweede aanbod

Hoom en deA organiseren samen met de Dorpsraad een informatieavond over energiebesparing in het UB op 9 november.

Heeft u vorig jaar niet meegedaan met de energiebesparingsactie? Het kan nu alsnog.

Enquête
Wat heeft u al gedaan om uw woning duurzamer te maken? Of wat wilt u nog doen? We zijn benieuwd hoe u bezig bent met energiebesparing en hopen dat u de enquête in wilt vullen op: www.maakjehuishoom.nl/ugchelen. Onder snelle invullers wordt een WakaWakalamp op zonne-energie verloot.

Informatieavond
Vindt u uw energieverbruik te hoog? Heeft u, last van een koude vloer? Wilt u goed advies over energiebesparing in uw woning? Op 9 november geven we informatie over energiebesparing waarbij ook aandacht wordt besteed aan de vragen uit de enquête.

Energiebesparing is vooral interessant voor koophuizen die gebouwd zijn tussen 1930 en 1975. Bewoners van de Burgenbuurt en de Hoenderloseweg krijgen een persoonlijke uitnodiging omdat we daar dit jaar extra aandacht op richten. Maar iedereen uit Ugchelen die een huis heeft dat aan dit profiel voldoet kan meedoen.

De zaal is open om 19.00 uur, koffie en thee staan klaar. Het programma begint om 19.30 uur.

Mocht u 9 november verhinderd zijn, dat kunt u alle informatie vanaf 10 november vinden op de website van Hoom (www.maakjehuishoom.nl/ugchelen ) of bel 0881911888.

Hoom-foto
Aanbrengen van vloerisolatie bij een deelnemer aan de energiebesparingsactie vorig jaar.

 

 

Geef een reactie

*

dertien + vier =