Collectieve Energiebesparing De Cloese

 

De Dorpsraad wil initiatieven op het gebied van energiebesparing steunen. Het eerste project betreft een collectieve actie in de gelijksoortige huizen aan de Cloese. Het initiatief is genomen door duurzame energiecoöperatie Apeldoorn (deA) en Hoom (een initiatief van Alliander), die zonder winstoogmerk, willen bijdragen aan de verduurzaming van Apeldoorn. De Dorpsraad staat achter de ambitie van de gemeente Apeldoorn om te komen tot een energieneutrale gemeente en ondersteunt het initiatief met het organiseren van een bewonersavond, die is gehouden op 10 februari.
De bewoners kregen informatie over de besparingsmogelijkheden in hun woning en de kosten daarvan. De ondersteuning van HOOM en deA bestaat uit de begeleiding van het gehele proces vanaf de offerte tot en met de controle van uitgevoerde werkzaamheden.
Uit het kostenoverzicht bleek dat collectiviteit loont, door gezamenlijke uitvoering van de maatregelen waren aanzienlijke kostenreducties mogelijk.
Alle inwoners van Ugchelen kunnen vrijblijvend inschrijven voor dit project!

Via intekenlijsten hebben (tot 16 februari) al 11 bewoners aangegeven mee te willen doen aan deze actie.

Mocht u ook interesse hebben, dan kunt u meer informatie vinden op de website van deA: www.de-A.nl . Om direct in te tekenen kunt u contact opnemen met Hoom via de website: www.maakjehuishoom.nl/ugchelen of telefonisch:  088 191 18 88

Inschrijven kan tot en met 8 maart a.s.

Energie de Cloese 10 februari 2015 1-Energie De Cloese 10-2-2015

 

Geef een reactie

*

16 − 4 =