Informatieavond Eendrachtspreng op 17 februari

Op dinsdag 17 februari bent u van harte uitgenodigd in gebouw UB, Bogaardslaan 81, om u te laten bijpraten over de plannen voor de aanleg van de Eendrachtspreng, waarvan de werkzaamheden in maart worden gestart.

Op verzoek van de dorpsraad heeft de gemeente ons geïnformeerd over de stand van zaken rond de aanleg van de Eendrachtspreng in ,wat wij noemen, het bosje van Norel.  De herinrichting van dit gebied (gedeeltelijk achter het hek langs de Ugchelsegrensweg) tot een openbare bos-en parkstrook met wandelpaden. Een prachtig plan.

Na jaren van voorbereiding en overleg gaat het nu echt beginnen: in maart 2015 wordt gestart met de werkzaamheden. Ugchelen heeft er lang op moeten wachten.

Hoogste tijd om belangstellenden in Ugchelen en direct omwonenden kennis te laten nemen van het inrichtingsplan, dat aansluit bij het definitieve plan voor de herinrichting van de Ugchelseweg.

De spreng gaat weer zichtbaar stromen vanaf het terrein langs de Ugchelsegrensweg tot aan de Laan van Westenenk. Vanaf dat punt wordt er langs de beek, achter de woningen aan de Ugchelseweg langs, een voetpad aangelegd.

In overleg met de gemeente wordt een informatieavond over de plannen gehouden. Gemeentelijke medewerkers zullen een toelichting geven op de vele aspecten van dit plan: landschappelijk, ecologisch en (water-) technisch.

U wordt van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst.

Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. We starten om 19.30 uur.

Geef een reactie

*

een × vijf =