Informatie avond energie op 10 februari

Op 10 februari organiseert de Dorpsraad de tweede informatieavond over mogelijkheden voor energiebesparing in Ugchelen. U bent welkom in het dorpshuis UB vanaf 19.00 uur en we beginnen om 19.30 uur.

Deze avond wordt verzorgd door duurzame energiecoöperatie Apeldoorn (deA) en Hoom (een initiatief van Alliander), die beide, zonder winstoogmerk, willen bijdragen aan de verduurzaming van Apeldoorn.
In de aanloop naar deze avond heeft de Dorpsraad de uitnodiging gericht aan een aantal bewoners van De Cloese, waar zo’n 100 gelijksoortige huizen staan. De dorpsraad hoopt hiermee collectief energiebesparende maatregelen te stimuleren. Want dat geeft allerlei voordelen, natuurlijk voor het milieu maar ook op financieel gebied.

U hoort op 10 februari over de diverse mogelijkheden voor energiebesparing, zoals bodem- en kruipruimte-isolatie, spouwmuurisolatie, de prijzen van geselecteerde bouw- en installatiebedrijven en ook de financiering komt aan bod.

Hoewel de avond gericht is op de bewoners van De Cloese zijn alle inwoners van Ugchelen van harte welkom. Wie direct enthousiast wordt kan zich die avond al aansluiten bij een collectief. Mocht u wel interesse hebben, maar op 10 februari verhinderd zijn, dan kunt u vanaf 11 februari meer informatie vinden op de website van deA (www.de-A.nl/energiebesparing)

Geef een reactie

*

17 + 14 =