Inloopbijeenkomst over (her)inrichting Ugchelseweg

Inloopbijeenkomst maandag 17 november
Waar : Ugchelens Belang, Bogaardslaan 81
Tijdstip : 17.30 – 19.30 uur

In maart 2015 start het onderhoudswerk aan het asfalt van de Ugchelseweg, Laan van Westenenk, Hattemseweg en Hattemsebeek. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van het oude asfalt. Doordat de provincie Gelderland subsidie heeft verleend, kunnen aan de Ugchelseweg ook wijzigingen aangebracht worden in het profiel van de straat. Door de werkzaamheden zijn wegen deels, of soms helemaal, afgesloten.
Om u te informeren over werkzaamheden, organiseren we op maandag 17 november
aanstaande een inloopbijeenkomst.

Wat gaan we doen?
De Ugchelseweg is een belangrijke route voor fietsers (een zgn. fietsdoorstroomas). Dit
betekent dat de Ugchelseweg, vanaf de Eendrachtstraat tot en met het centrum van Ugchelen, een nieuwe (fietsvriendelijke) inrichting krijgt. Een greep uit de werkzaamheden: er worden rode fietsstroken aangebracht, de rijbaan wordt versmald, er worden parkeervakken gemaakt en op de kruising met de Laan van Westenenk krijgen fietsers eigen verkeerslichten. De Laan van Westenenk (het wegdeel tussen de Aluminiumweg en de Europaweg), de Hattemseweg en de Hattemsebeek krijgen nieuw asfalt.
Het betreft relatief eenvoudig werk:
van het oude asfalt wordt een klein laagje weggehaald en een nieuw laagje asfalt wordt
aangebracht. Tevens worden er kleine reparatiewerkzaamheden en kleine aanpassingen gedaan die passen bij het asfaltonderhoud.
Tijdens de inloopbijeenkomst zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om uit te leggen wat we gaan doen en de planning van de werkzaamheden. Bij de nieuwe inrichtingsvoorstellen is het nog mogelijke om kleine verbetersuggesties te doen.

namens burgemeester en wethouders van Apeldoorn,
Astrid Sluis
Teammanager

Geef een reactie

*

veertien + dertien =