Energiebesparing in Ugchelen

deA, duurzame energiecoöperatie Apeldoorn en omgeving, heeft de dorpsraad benaderd over energiebesparing in Ugchelen. deA gaat aan de slag met energiebesparing voor woningeigenaren en is daarvoor een samenwerking aangegaan met Hoom.
Hoom, een initiatief van energienetwerkbedrijf Alliander, is net als deA een bedrijf zonder winstoogmerk dat in samenwerking met lokale bedrijven duurzaam wonen mogelijk wil maken. Voor meer informatie zie www.de-A.nl en www.maakjehuishoom.nl.

18 november Energieavond – voorbeeldhuis gezocht

Op 18 november is er voor iedereen die zijn of haar woning duurzamer wil maken op het gebied van energie een speciale Energieavond in Ugchelen. De plek leest u in de volgende De Bron.

Voor deze energieavond zoeken we een voorbeeldhuis met een voorbeeldbewoner, een ambassadeur voor deze actie. Wie nu al enthousiast is om het eigen huis duurzamer en energiezuiniger te maken kan zich melden. Hoom biedt de ambassadeur een gratis energiebesparingsadvies aan met de bedoeling om dit voorbeeld ook te gebruiken om de energieavond. Geïnteresseerd? Bel (055) 368 3366 of stuur een email naar info@de-a.nl.

8 november bespaartips en LED-lampen

Op zaterdag 8 november staat deA samen met Hoom met een elektrische busje van 10 tot 11.30 uur bij de Albert Hein aan de Molecatenlaan. U krijgt informatie over duurzame energie en bespaartips. Daarnaast worden er LED-lampen uitgedeeld.

 

Geef een reactie

*

15 − 1 =