Wilma Pothoven benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

Wilma Pothoven benoemd tot Lid in de Orde van Oranje NassauTijdens het DierenLoopFestival dat op 25 mei op landgoed Huis te Eerbeek werd gehouden werd Wilma Pothoven verrast door locoburgemeester Paul Blokhuis. Hij mocht haar de versierselen opspelden die horen bij een Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Wilma is vanaf 1979 actief voor de Dierenbescherming zowel lokaal als landelijk. Ze heeft in de ouderraad gezeten van de Touwladder en het Christelijk Lyceum. Ze is voorzitter van de cliëntenraad van de Heemhof geweest en was daarmee lid van de centrale cliëntenraad van de Atlant Zorggroep. In Ugchelen is zij nu negen jaar lid van de Dorpsraad en was ze de grondlegger van de werkgroep HartVeilig Ugchelen.

Dierenbescherming Afdeling OverGelder organiseerde het DierenLoopFestival, een informatieve en actieve dag voor dierenliefhebbers waar aandacht werd besteed aan het 150 jarige bestaan van de Dierenbescherming.

Geef een reactie

*

twee × 3 =