Parkeerplaatsen achter Bogaardslaan opgeknapt

Bewoners aan de Bogaardslaan wilden graag dat de parkeer”hof” achter hun woningen werd opgeknapt. Het terrein, eigendom van woningbouwvereniging De Goede Woning, lag er maar “armetierig”” bij; en dat gold niet alleen voor de parkeerplaatsen, maar ook voor het gemeentelijk voetpad tussen de G.P. Duuringlaan en het “hofje” aan de Bogaardslaan, dat tevens de entree tot het parkeerterrein is. Er was al jaren geen onderhoud gepleegd, de plek was gedeeltelijk verhard zonder fatsoenlijke afwatering.
De dorpsraad heeft de bewoners gevraagd gezamenlijk een idee tot verbetering te maken, aan te geven wat men zelf aan onderhoud en beheer wil gaan doen om “het netjes te houden”. Als zo’n plan van aanpak er was dan wilde de  dorpsraad zich wel hard maken om  samen met de gemeente en de woningbouwvereniging  zo’n plan gerealiseerd te krijgen.

En zie, het is ons gezamenlijk gelukt. Nog niet helemaal af – het openbare voetpad vanaf de Duuringlaan moet nog een opknapbeurt krijgen – maar het geheel ziet er weer goed uit.

Niet alle wensen van de dorpsraad konden gerealiseerd worden. Maar bewoners zijn meer dan tevreden. En daar ging het toch in eerste instantie om?

Geef een reactie

*

vijf × een =