Werkzaamheden bij Veluwetransverium (het Leesten) van start

Staatsbosbeheer start op dinsdag 6 mei met de werkzaamheden voor het Veluwetransferium bij ’t Leesten in Ugchelen.  Een transferium is een plek met een goede parkeerplaats  van  waaruit bezoekers zo de Veluwe in kunnen trekken om te gaan wandelen,  fietsen of paardrijden.  De huidige parkeerplaats op het Leesten wordt vergroot. De  aannemer gaat in fasen te werk  zodat bezoekers tijdens de aanleg vrijwel geen overlast zullen ondervinden. 

De eerste fase van het werk omvat de renovatie van de bestaande parkeerplaats en duurt tot eind juni. De tweede fase van het werk start in september waarbij  een uitbreiding van de parkeerplaats  gemaakt wordt.

Lees hier het volledige persbericht: SBB start aanleg parkeerterrein ‘t leesten

Geef een reactie

*

vier × 2 =