Reacties op protest verloedering Coda gebouw

Op 18 en 19 maart is een groep bewoners van Caesarea (onderdeel van het Leger des Heils) aan de slag geweest om de omgeving van het leegstaande Coda gebouw fraaier te maken. Groen werd gesnoeid, onkruid en zwerfvuil verwijderd en de aanslag op ramen en deuren werd ook aangepakt.

Het wijkteam van de gemeente voerde het afval af en zorgde dat Circulus met een staalborstelwagen aanwezig was.

De protestactie tegen de verloedering heeft hele leuke reacties opgeleverd vanuit het dorp.

De fa. Timmer stelde belangeloos schoonmaakgereedschap, o.a. een hogedrukspuit, beschikbaar, het bedrijf BR-automaten plaatste een koffiemachine (met melk en suiker) en de Ugchelse Albert Hein zorgde voor de taart bij die koffie.

Het Chinees restaurant Sha-Tin bood de medewerkers een hartige hap aan. En de eigenaar van het gebouw (CODA) geeft nog een donatie aan het Leger des Heils speciaal bedoeld voor de bewoners van Caesarea.

De dorpsraad is de bewoners van Caesarea dankbaar dat zij zich belangeloos inzetten om Ugchelen mooier te maken. Maar ook de spontane reacties vanuit het dorp maakt dat Ugchelen trots mag zijn op deze actie.

 

Geef een reactie

*

15 − negen =