De dorpsraad op de beursvloer

Eind vorig jaar organiseerde de stichting Present in samenwerking met de gemeente Apeldoorn weer de jaarlijkse bijeenkomst “Beursvloer” in het stadhuis. Doel van deze bijeenkomst is om bedrijven en verenigingen / organisatie te “ matchen”, bij elkaar te brengen: wat kan een bedrijf een vereniging / organisatie bieden en welke tegenprestatie kan daar tegenover staan?

De dorpsraad heeft met een 2-tal bedrijven gesproken om te onderzoeken of de communicatie van de dorpsraad met de inwoners van Ugchelen op een goede manier verloopt en of deze communicatie verbeterd kan worden; en zo ja, hoe dan? Ook de bekendheid met (het werk van) de dorpsraad was onderwerp van gesprek. Het was een waardevol bezoek aan de Beursvloer dat tot vervolgafspraken heeft geleid.

Geef een reactie

*

vier × 5 =