Meldt uw goede buurtinitiatief aan voor LPB Award 2013!

De dorpsraad vraagt de inwoners van Ugchelen hun goede buurtinitiatief aan te melden. Informatie vindt u het onderstaande persbericht. 

VERKIEZING BESTE BUURTINITIATIEF VAN START

Van 16 september tot 14 oktober kunnen burgers initiatieven en projecten aanmelden voor de LPB Award 2013. De LPB Award is de prijs voor het meest inspirerende wijk- of buurtinitiatief. De prijs bestaat uit een trofee en een bedrag van € 1.500,-. De LPB Award is vijf jaar geleden in het leven geroepen door het Landelijk Platform voor Wijk- en Buurtgericht Werken (LPB): de vakorganisatie van ambtenaren die gebiedsgericht werken. Vorig jaar ging de award naar Kinderkledingbank Elivia in Schiedam. Naast burgers kunnen ook gemeenten, woningcorporaties en andere (wijk)organisaties een gooi doen naar de prijs.

Online aanmelden en stemmen

Deelnemen gaat online via de website www.lpbaward.nl Na het aanmaken van een account, kun je een aanmeldformulier met vragen over je initiatief invullen en een foto of filmpje uploaden. Het aanmelden van initiatieven kan tot en met 13 oktober. Van 14 tot 26 oktober kan er via de website worden gestemd op alle aangemelde initiatieven.  Het is de bedoeling dat deelnemers zoveel mogelijk stemmen werven door hun initiatief te delen met hun netwerk via social media als Facebook, Twitter en LinkedIn.

De drie initiatieven die de meeste stemmen krijgen worden genomineerd voor de LPB Award 2013. Op vrijdag 8 november maakt een deskundige jury bekend wie de award en het bijbehorende prijzengeld gewonnen heeft.

De LPB Award is mede mogelijk dankzij De ASN Bank. De ASN Bank zet zich in om de duurzaamheid van de samenleving te bevorderen en laat zich daar in haar economisch handelen door leiden.

Geef een reactie

*

1 × vier =