Geld van Rabobank voor Ugchelen

Rabobank Apeldoorn en Omgeving investeert € 13.000,- in de lokale samenleving.

Op maandag 13 mei ontvingen zeven projecten, waarvan twee uit Ugchelen, een cheque vanuit het Coöperatiefonds van Rabobank Apeldoorn en Omgeving. Ronald van Wetering, directeur Bedrijven, reikte met veel plezier de cheques, met in totaal een bedrag van € 13.000,–,  uit aan: Stichting Kunstroute Ugchelen, muziekvereniging DAP, OBS de Bongerd, Sidney and Friends, ZVV, Wijkraad de Naald en Dorpsraad Ugchelen.

De Kunstroute gebruikt het geld voor de 5e Kunstroute die op 6 oktober 2013 in Ugchelen wordt gehouden.

De gift voor de dorpsraad is bedoeld voor het scholenproject “Je school kan de boom in” wat leerlingen uit groep 7 van de Ugchelse Basisscholen in contact brengt met de cultuur historische – maar ook dagelijkse – betekenis van de beken en sprengen in Ugchelen.

Rabobank Apeldoorn en Omgeving geeft hiermee projecten met een gemeenschappelijk belang een steun in de rug. Al 10 jaar lang stelt het Coöperatiefonds van de bank een deel van de winst beschikbaar aan de lokale samenleving.

Heeft u of kent u ook een mooi initiatief? Kijkt u dan op www.apeldoorn.rabobank.nl/ maatschappelijk betrokken voor de voorwaarden en dien uw aanvraag in voor 10 juni 2013! In juni 2013 komt het bestuur weer bij elkaar om nieuwe aanvragen te beoordelen.

van Rabobank

Geef een reactie

*

zes + 15 =