Erepenning Gemeente Apeldoorn voor Frans Munters (Dorpsprijs 2003)

In januari 2004 was Frans Munters de eerste winnaar van de Dorpsprijs die wordt uitgereikt door de dorpsraad. De reden was toen zijn jarenlange redactiefunctie bij de Wegwijzer van Ugchelen, een uitgave van Ugchelens Belang en zijn betrokkenheid bij de uitgifte van De Bron.
Deze Dorpsprijswinnaar 2003 kreeg op zaterdag 11 januari de Erepenning in zilver van de gemeente Apeldoorn uitgereikt door locoburgemeester Johan Kruithof.
Dit gebeurde tijdens de feestelijke receptie waar de Bronkerk de uitgave van de 50-jarige editie van De Bron vierde. Frans werd in het zonnetje gezet omdat hij een punt zette achter zijn – eveneens 50-jarige betrokkenheid bij De Bron.
Frans was in 1963 een van de initiatiefnemers van De Bron. Hoe dat toen is gegaan is te lezen in de prachtige extra Jubileumbron van 11 januari 2013 die aan de aanwezigen op de receptie is uitgereikt.
Erepenning voor Frans Munter 5-1-2013-web

Geef een reactie

*

1 × drie =