Kent u uw buurtvertegenwoordiger?

De buurtvertegenwoordiger is een inwoner uit Ugchelen die in een gedeelte van Ugchelen het aanspreekpunt is voor zaken die te maken hebben met het prettig wonen in Ugchelen. De buurtvertegenwoordiger is het open oor en oog voor uw buurt. Om deze taak nog eens op te frissen en te bespreken met onze dorpsagent Petra van Doorn, zijn er een aantal rondwandelingen geregeld waarbij Petra en de buurtvertegenwoordiger door de wijk lopen en elkaar informatie geven.
Het is belangrijk dat u, als inwoner van Ugchelen, de weg naar Petra weet te vinden. Het kan zijn dat direct contact met de dorpsagent nodig is, maar het kan ook zijn dat u met de buurtvertegenwoordiger uw zorgen of klachten wilt bespreken. De buurtvertegenwoordiger kan u helpen de juiste route te volgen of de buurtvertegenwoordiger kan uw probleem zelf oplossen of bespreken met de Dorpsraad. Maar altijd zal er een oplossing komen of worden gezocht voor uw vraag.
Denkt u: “Wie is ook al weer mijn buurtvertegenwoordiger”, dan kunt u deze informatie vinden in het menu van de home pagina. Dus, heeft u een ergernis, een vraag, een zorg of een goed idee?

Neem dan contact op met de buurtvertegenwoordiger!

Harry Janssen, voorzitter buurtvertegenwoordigers

Geef een reactie

*

14 − negen =