Geurtssprengen weer schoongemaakt

Op 27 november zijn de Geurtssprengen schoongemaakt door een groep van 20 vrijwilligers.

De organisatie was heel tevreden met het resultaat. Het is te lezen in de bedankbrief die de vrijwilligers en de diverse organisaties kregen.

De medewerkers zijn gewend dat de schoonmaakactie wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Hamermolen. Omdat het schoonmaken van de Geurtssprengen eigenlijk niets te maken heeft met de doelstelling van de Stichting Vrienden van de Hamermolen, is in samenspraak met de Dorpsraad Ugchelen besloten om deze sprengen in het vervolg schoon te maken onder de vlag van de Commissie Water van de Dorpsraad. Omdat Herman Geurts en Coby Kuipers ook in deze commissie actief zijn zal er wat organisatie betreft niets veranderen.
De Dorpsraad neemt de koffie en broodjes voor haar rekening.

Op dinsdag 8 januari worden de Koppelsprengen schoongemaakt.
De Commissie Water hoopt ook dan op een goede opkomst.

Geef een reactie

*

elf − zes =