Winnaar voor Dorpsprijs 2012 gezocht

De Commissie Dorpsprijs Ugchelen is op zoek naar kandidaten voor de titel Dorpsprijs 2012. De jaarlijkse prijs gaat naar inwoners, verenigingen of instellingen die meer dan normaal het belang van het dorp Ugchelen hebben uitgedragen.
Er zijn al negen winnaars: Frans Munters ( De Wegwijzer), Tineke van den Hazel (Zingen voor een Kind), Gert Woutersen (internetsite Ugchelen.org), Lex Sonneveld (Sokkenbuurt Mannenkoor) het echtpaar van den Berg (Waterloopleinmarkt), de Ugchelse Brandweer, Wim de Haas (Dorpsraad), Wim Schut (Ugchelens Belang) en Wim Kers (Beken en Sprengen).
Ook voor de tiende prijswinnaar is een oorkonde gereserveerd en staat een replica van het beeld de papierschepper, van kunstenaar Lex Quartel, klaar. De winnaar krijgt eveneens een portret in de Hall of Fame van “Ugchelse Kei’n” die in het dorpshuis UB te bekijken is.
De prijswinnaar wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie op 5 januari 2013 in het Dorpshuis Ugchelens Belang bekend gemaakt.
Kandidaten kunnen tot en met 5 december worden aangemeld bij het secretariaat van de commissie: Wilma van Wijk, Voorhoevestraat 14, 7339 AT Ugchelen of per mail: m.vanwijk1@chello.nl. In de brief of (e-mail) moet de reden van de voordracht worden opgegeven.Daarna gaat de commissie Dopsprijs, ingesteld door de Dorpsraad, beoordelen wie er deze keer voor de waarderingsprijs in aanmerking komt.

Geef een reactie

*

5 − 1 =