Rondje door de buurt

De dorpsraad heeft in elke buurt van Ugchelen een buurtvertegenwoordiger, of kortweg BVT’er.

Deze BVT’er is bij wijze van spreken “de ogen & oren” van de dorpsraad in uw buurt. Ook is hij/zij, naast het dorpsmeldpunt (of kortweg DMP), uw aanspreekpunt in geval u een dorpsraad-gerelateerd onderwerp ter sprake wilt brengen.

Enige tijd geleden heeft onze dorpsagente, Petra van Doorn, het idee opgevat om samen met elke BVT’er een rondje te maken door zijn/haar buurt. We kunnen elkaar dan tijdens dat rondje informeren over de diverse zaken die er eventueel spelen. En uiteraard is uw inbreng daarbij ook meer dan welkom!

Aangezien deze activiteit binnenkort wordt opgestart, vragen wij u bij deze om, indien u iets vermeldenswaardigs heeft, dit binnenkort door te geven aan uw BVT’er dan wel bij onze dorpsagente. Uw inbreng kan dan gelijk worden besproken!

Wie uw buurtvertegenwoordiger is vindt u bij Buurtvertegenwoordiger .

Geef een reactie

*

drie × vier =