Eendrachtspreng in Bosje van Norel

Woensdagavond 24 oktober heeft de door de gemeente ingestelde klankbordgroep voor het opknappen van de Eendrachtspreng- zuid en de daarbij behorende herinrichting van het zogenaamde “Bosje van Norel” tekst en uitleg gegeven.

De dorpsraad is vertegenwoordigd in deze groep, samen met o.a. IVN, Gelderse Bekenstichting, Waterschap, bedrijventerrein Apeldoorn en Bedrijfskring Apeldoorn Brouwersmolen.

De aanwezigen hebben kunnen constateren dat er, eindelijk, weer eens voortvarend aan de plannen wordt gewerkt. En het beoogde eindresultaat zier er veelbelovend uit. Daar waren alle aanwezigen het wel over eens.

Wel hebben we moeten horen dat uitvoering van de plannen pas in 2014 valt te verwachten. Zodra de laatste procedurele hobbels zijn genomen zal er een informatiebijeenkomst voor de bewoners worden georganiseerd.

Geef een reactie

*

1 × 4 =