Website Ugchelen.nu in de steigers

Op 11 juni 2012 was de werkgroep een avond bijeen om te oefenen met de software die voor deze website wordt gebruikt. Karel Westra namens Ugchelen Plaza, Harry Jansen en Wilma Pothoven namens de Dorpsraad en Monique Nijhof namens Ugchelens Belang zijn de mensen die de werkgroep vormen. Mirjam de Vries en Marcel Pol zijn betrokken bij de realisatie van de website. Alle deelnemers en andere betrokkenen heel erg bedankt voor jullie inzet.

De website www.ugchelen.nu  is 7 augustus de lucht in gegaan.

Achtergrond: Dorpsraad Ugchelen heeft het initatief genomen om een website voor Ugchelen te maken waar de evenementen en het nieuws uit Ugchelen worden getoond.
Samen met de verenigingen Ugchelens Belang en Ugchelen Plaza wordt de inhoud van deze website bijgehouden. Het is een experiment. Na een jaar wordt bekenen of deze website aan de verwachtingen voldoet.

Geef een reactie

*

2 + een =