Hulp gezocht bij schoonmaak Koppelsprengen

Op dinsdag 10 januari 2012 willen de leden van de Stichting Vrienden van de Hamermolen in samenwerking met Waterschap Veluwe, de Koppelsprengen gaan schoonmaken. Dit is een pittige klus waarbij wij heel goed hulp kunnen gebruiken. Dikwijls is ons van verschillende zijden toegezegd te willen helpen wanneer dit aan de orde was. Welnu op dinsdag 10 januari aanstaande bent u van harte welkom.
We starten ’s morgens om 9.00 uur bij de Hamermolen en gaan dan door tot 12.00 uur. Dan zorgen wij dat met een kop snert en een paar broodjes de accu weer wat wordt opgeladen. Wij hopen daarna nog door te gaan tot ca. 15.00 uur.
Breng laarzen (hoge) en warme sokken mee en zo mogelijk een bats, greep of hark. Wij beschikken zelf ook over fijngetande grepen met lange steel om blad e.d. uit de sprengen te halen.
In verband met de lunch stellen wij het op prijs als u uw naam even per e-mail of telefoon opgeeft. Per mail: hhgeurts@kpnmail.nl Geeft u zich liever telefonisch op of heeft u nog vragen? Bel dan Herman Geurts telefoon: 06-13280437
Vrijwilligers die zich mondeling hebben opgegeven bij Fred Schaart hoeven verder geen actie te ondernemen.
Wij rekenen op uw hulp!

Stichting Vrienden van de Hamermolen

Geef een reactie

*

zestien − 7 =