Winnaar Dorpsprijs Ugchelen 2010 gezocht

De Commissie Dorpsprijs Ugchelen is op zoek naar kandidaten voor de titel dorpsprijswinnaar 2010. De jaarlijkse prijs gaat naar inwoners of instellingen die meer dan normaal het belang van het dorp Ugchelen hebben uitgedragen.
Het is inmiddels de achtste editie: Frans Munters ( De Wegwijzer), Tineke van den Hazel (Zingen voor een Kind), Gert Woutersen (internetsite Ugchelen.org), Lex Sonneveld (Sokkenbuurt Mannenkoor) het echtpaar van den Berg (Waterloopleinmarkt), de Ugchelse Brandweer en Wim de Haas (Dorpsraad) hebben de titel al op zak.
Ook voor de nieuwe prijswinnaar is een oorkonde gereserveerd en staat een replica van het beeld de papierschepper, van kunstenaar Lex Quartel, klaar. Kandidaten moeten voor 5 december worden voorgedragen. In de brief of (e-mail) moet de reden van de voordracht worden opgegeven.
De winnaar wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie op 8 januari 2011 in het Dorpshuis Ugchelens Belang bekend gemaakt.
Kandidaten kunnen tot 4 december worden aangemeld bij het secretariaat van de commissie: Voorhoevestraat 14, 7339 AT Ugchelen of per mail: m.vanwijk1@chello.nl. Daarna gaat de commissie Dorpsprijs, ingesteld door de Dorpsraad, beoordelen wie er deze keer voor de waarderingsprijs in aanmerking komt.

Geef een reactie

*

2 × vijf =