Nieuwjaarsreceptie Dorpshuis

Hierbij willen wij alle inwoners van Ugchelen oproepen de nieuwjaarsreceptie te bezoeken die op zaterdag 2 januari 2010 gehouden zal worden tussen 16.00 en 19.00 uur in het dorpshuis.
U bent van harte uitgenodigd om samen met de pachter van ons dorpshuis, bestuur vereniging Dorpsraad Ugchelen en het bestuur van de vereniging Ugchelens Belang het glas te heffen op het nieuwe jaar.
Rond 17.30 uur vindt de uitreiking plaats van de Dorpsprijs van Ugchelen aan die dorpeling die zich buitengewoon verdienstelijk heeft gemaakt voor de Ugchelense samenleving. Hieraan vooraf zullen er korte toespraken zijn van Harry Vos, voorzitter Dorpsraad en Wim Schut voorzitter Ugchelens Belang.
Wij hopen met u het glas te kunnen heffen op het nieuwe jaar, daarbij de wens uitsprekend, dat het voor Ugchelen een in alle opzichten goed jaar moge worden. Wij rekenen op veel belangstelling van inwoners en daarnaast mensen vanuit het verenigingsleven en het Ugchelense zakenleven. Dit zijn toch dé bijeenkomsten om contacten te leggen en met elkaar eens ongedwongen van gedachten te wisselen. Laat u deze uitgelezen kans niet voorbij gaan!

Nogmaals, u bent van harte welkom, namens,
Andries de Grip, pachter Dorpshuis UB
Harry Vos, voorzitter Dorpsraad Ugchelen
Wim Schut, voorzitter Ugchelens Belang

Geef een reactie

*

twee × 2 =