Informatie-avond Hokatex

De gemeente Apeldoorn nodigt omwonenden uit voor een informatieavond over de voormalige Hokatex-locatie op woensdag 28 februari 2007 van 19.30 tot 21.00 uur in de Bronkerk aan de Hoenderloseweg 10 te Ugchelen.
Het doel van de avond is het op de hoogte te stellen van omwonenden van de voorgenomen ontwikkeling op het terrein.
Vanaf 19.00 uur is de ontvangst met koffie en thee waarna de heer W. de Haas, voorzitter van de dorpsraad Ugchelen om 19.30 uur de opening verzorgt.
De heer G. Zwerus van MTB architecten presenteert vervolgens het plan. Aansluitend op de presentatie zal de heer C. Flier, bestuurlijk jurist gemeente Apeldoorn, een toelichting geven op de vrijstellingsprocedure welke noodzakelijk is voor realisatie van het plan.
Hierna is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het bekijken van de aanwezige informatie- en schetskaarten.

Geef een reactie

*

16 + 8 =