Nieuwe medewerkster Wisselwerk

Bij Wisselwerk is een nieuwe jongerenmedewerksteraangetreden: Marjolein Poel.In het navolgende stukje vertelt ze zelf iets over zichzelf en het werk dat ze doet. Voor Ugchelen zal het een nieuwe impuls kunnen zijn voor het jongerenwerk. Wij wensen Marjolein veel succes en zullen haar graag ondersteunen!

Marjolein Poel
Marjolein Poel

Hallo mijn naam is Marjolein Poel, 26 jaar en sinds november de nieuwe jongerenwerker bij Wisselwerk, in zuidwest. Dat is grof gezegd het gedeelte tussen spoorlijn en kanaal, inclusief Ugchelen.
Ik heb al enige ervaring opgedaan in het jongerenwerk, in Almelo met verslaafde jongeren en de laatste twee jaar als jongerenwerker bij de Stichting Welzijn Brummen.
Sinds twee jaar woon ik in Arnhem.

Een van de speerpunten van het jongerenwerk in Apeldoorn is het vindplaatsgericht werken, oftewel het bezoeken van groepen jongeren op straat. Men zal mij dus regelmatig op de fiets tegenkomen. Op die manier hoop ik niet alleen de jongeren, maar ook de buurten wat beter te leren kennen.
Naast het vindplaatsgericht werken, zullen er allerlei andere activiteiten/projecten zijn, waar ik mij de komende tijd mee bezig ga houden. Ook zet ik waar nodig de jongerenbus in. In zuidwest is de afgelopen jaren al veel bereikt, maar er valt ook nog veel te bereiken. Ik heb daarom enorm veel zin in het werken hier.

Als u mij tegenkomt in de buurt, mag u mij gerust aanspreken, als u vragen heb of als u mij voor iets op het gebied van jongeren nodig hebt. Maar u kunt mij ook bereiken via de Welzijnswinkel (5413258), 06-45940803 mpoel@wisselwerk-apeldoorn.nl.

Ook voor jongeren geldt dat ze altijd contact mij op kunnen nemen als ze ideeën hebben over voorzieningen of activiteiten in hun buurt. Wij kunnen dan eventueel samen kijken wat er mogelijk is.

Geef een reactie

*

elf − vier =