“Op de man af!” 24 en 25 mei 2013

Enige tijd geleden heeft de Dorpsraad met het oog op de Gemeentelijke Toekomstagenda 2014 – 2017 een drietal openbare inspraakavonden georganiseerd waarop de dorpsbewoners zich op een aantal thema’s kon uitspreken over wat zij belangrijk vinden in Ugchelen. Aangedragen thema’s hierbij waren o.a. zorg & welzijn, veiligheid, voorzieningen & leefomgeving, wonen en zelforganisatie.

Met uitzondering van de verrassende opkomst van een aanzienlijke groep Ugchelse jongeren (jeugdhonk!) op één van deze avonden, zijn deze inspraakavonden eigenlijk maar matig bezocht. Hoewel er op deze avonden een aantal goede punten naar voren zijn gekomen wil de Dorpsraad graag nog méér input vanuit de Ugchelse burgers krijgen. Daartoe wordt de actie “Op de man af!” georganiseerd.

Bij deze actie wordt er op vrijdagmiddag 24 mei van 14:30 tot 16:30 uur buiten bij de Dekamarkt en de C1000 en op zaterdag van 11:00 tot 15:00 bij de C1000 aan voorbijgangers een korte enquête afgenomen.

In deze korte enquête draait het niet alleen om de verbeterpunten van Ugchelen maar ook om de pluspunten van ons mooie dorp die zeker niet verloren mogen gaan! Laat u ook uw stem horen?

plaatsnaambord_Ugchelen

Geef een reactie

*

15 + twee =