Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opening Ugcheler Markepad

2 april 2018 @ 10:00 - 12:00

Klompenpad Ugcheler Markepad 770X400

Op maandag 2 april zal het klompenpad “Ugcheler Markepad” worden geopend, waarna de 11 km lange route het voor het publiek toegankelijk zal zijn.

Wandelen door het mooie buitengebied van Ugchelen
Het Ugcheler Markepad is een rondwandeling van 11 kilometer door het prachtige buitengebied van Ugchelen. Over heide en enk, door bossen en langs sprengen. De brochure met een beschrijving van de route en bezienswaardigheden is o.a. te koop bij het startpunt Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel, Kiosk de Ugchelse berg, Primera Ugchelen, IJskaffee de Kei en VVV’s in de regio. Kijk ook op www.klompenpaden.nl.
Dit Klompenpad is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland, gemeente Apeldoorn, Waterschap Vallei en Veluwe, Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel en de Nationale Postcode Loterij.

Klompenpaden zijn wandelroutes door het boerenland, over onverharde paadjes en vergeten doorsteekjes. Samen met vrijwilligers en met medewerking van grondeigenaren is het gelukt het Ugcheler Markepad te ontwikkelen. Het Ugcheler Markepad is het 106-e Klompenpad.

Gegevens

Datum:
2 april 2018
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

de Cantharel
Van Golsteinlaan 20
Apeldoorn, 7339 GT Nederland
+ Google Maps