Zorgmedewerkers Ugchelen winnaars Dorpsprijs Ugchelen 2020

Zorgmedewerkers Ugchelen winnaars Dorpsprijs Ugchelen

Zorgmedewerkers bedankt!

De Dorpsprijs 2020 is alsnog uitgereikt. Door Corona kon de prijs niet toegekend worden in januari tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Dorpsraad in Ugchelens Belang. Op verzoek van vele dorpsgenoten is de prijs alsnog toegekend aan alle zorgmedewerkers die zich, beroepsmatig of vrijwillig, tijdens de coronacrisis bovenmatig hebben ingezet om getroffen coronapatiënten in Ugchelen te verzorgen. De uitreiking vond vrijdag 25 juni 2021 plaats in de huisartsenpraktijk aan de Bogaardslaan.

Naast de medewerkers van de huisartsenpraktijk waren ook vertegenwoordigers van de buurtzorg en Verian aanwezig. De prijs, bestaande uit het beeldje van de Papierschepper en een oorkonde met het juryrapport, werd samen met een bos bloemen overhandigd door de voorzitter van de commissie Dorpsprijs aan de verschillende vertegenwoordigers van de zorg.

De Papierschepper en de oorkonde krijgen een centrale plaats in het gezondheidscentrum aan de Bogaardslaan, als blijvende herinnering. In het najaar wordt nog een herdenkingsboom geplant bij de huisartsenpraktijk. De Dorpsraad wil op deze manier alle zorgmedewerkers bedanken namens de inwoners van Ugchelen.

Warner Bruins

Namens de Commissie Dorpsprijs van de Dorpsraad Ugchelen