Dorpsprijs 2014 voor Jopie en Aaldert Kerssen

Kerssen 2014 770x400

Tijdens de gezellige nieuwjaarsreceptie in UB maakte Kees Kommer, als voorzitter van de Commissie Dorpsprijs van de dorpsraad bekend wie de dorpsprijs 2014 heeft gewonnen: Aaldert en Jopie Kerssen.

Op de oorkonde stond het volgende te lezen:

Aaldert Kerssen en zijn vrouw Jopie Kerssen – Woutersen hebben gedurende een lange reeks van jaren met veel inzet en toewijding gewerkt aan een betere samenleving in Ugchelen. Op tal van terreinen zijn zij actief geweest en nog steeds gaat dat werk onverdroten en onvermoeibaar door. De Dorpsprijs Ugchelen heeft daarom voor 2014 het karakter van een oeuvre prijs, die zich daarmee niet richt op een specifiek onderdeel maar op het geheel van hun werkzaamheden die zij door de jaren heen gezamenlijk of apart hebben verricht voor het dorp.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

*

elf − 1 =