Dorpsprijs 2009 voor Wim de Haas

Haas 2009 770x400
Wim de Haas
Wim de Haas

Op zaterdagmiddag 2 januari was u van harte uitgenodigd om samen met de pachter van ons dorpshuis, bestuur vereniging Dorpsraad Ugchelen en het bestuur van de vereniging Ugchelens Belang het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Rond 17.00 uur vond de jaarlijkse uitreiking van de Dorpsprijs van Ugchelen plaats. Deze prijs wordt uitgerekt aan een dorpeling die zich de afgelopen tijd buitengewoon verdienstelijk heeft gemaakt voor de Ugchelense samenleving.

In het Juryrapport lezen we:
Wim de Haas heeft gedurende een periode van 10 jaar als voorzitter leiding gegeven aan de Dorpsraad Ugchelen. Door zijn bezielende aanpak is er tijdens de periode 1999 – 2009 veel tot stand gekomen in het dorp.
Hij heeft zich nadrukkelijk beziggehouden met de Ugchelense samenleving en bij problemen nagenoeg altijd een oplossing aangedragen.
Wim de Haas toonde steeds warme belangstelling voor de mensen in het dorp en koppelde de interesse aan een maximale bestuurlijke inzet. Dat alles voor het welzijn van de inwoners van Ugchelen.

Geef een reactie

*

vier × drie =